jueves, 16 de mayo de 2013

TALLER DE CUINA


Hui vaig a presentar-vos una recepta de cuina anima per als xiquets, es tracta d'un pastís amb forma de pirata (encara que es pot fer amb qualsevol altra forma).
A continuació vos deixe la fitxa tècnica de l'activitat per si vos interesa fer algun taller de cuina, o ficar-la en pràctica amb familiars menuts que tingau.

NOM:
Taller de cuina: "Pastís pirata".

CONTEXTUALITZACIÓ:
Nens i nenes hui anem a crear-ne un ninot, però que serà un tant especial, és a dir, un pastís en forma de pirata que després ens menjarem.

TIPUS D'ACTIVITAT:
Activitat gastronòmica.

OBJECTIU:
Lùdic i de foment de la cuina.

EDAT:
6-12 anys.

DESENVOLUPAMENT:
Cobrim un tros de pà de motle amb margarina (aquesta serà la base del pastís), després amb més pà farem un triangle que serà el barret i un quadrat que serà el pegat (aquestes dues peces també es cobriran amb margarina). A continuació amb melmelada de maduixa per a fer la boca. Un dels ulls serà una llepolia en forma de cercle i l'altre serà el pegat que em elaborat anteriorment. Per al nas empraren crema de cacao. Finalment per damunt del barret ficarem xocolata ratllada.

MATERIALS:
Pa de motle, melmelada de maduixa, margarina, crema de cacao, llepolies, trocets de xocolata, plats i ganivets de plàstic.

 Finalment vos adjunte una imatge de com seria el resultat:


No hay comentarios:

Publicar un comentario